Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την ACS, ενώ στις χώρες εκτός Ελλάδας από την DHL.

Η διανομή των αποστολών στην Ελλάδα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

Για παραγγελίες αξίας 50€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν στην Ελλάδα και ισχύουν μόνο για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται online (εξαιρούνται οι τηλεφωνικές παραγγελίες).

Για παραγγελίες κάτω των 50€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι X€.

 

Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείσθε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ), όπου αυτό χρειάζεται.

 

Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερωθείτε για την πορεία της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Χανδροεισαγωγικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@xandroeisagogiki.gr ή τηλεφωνικώς στο +30 210 3229056

(Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:00) και να ζητήσετε τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας. Όσον αφορά την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο αριθμό αποστολής στο site της ACS (www.acscourier.net) μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας.

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Χανδροεισαγωγική δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ACS δίνοντας τον κωδικό αποστολής σας για να σας ενημερώνουν. Η αποδοχή των παραπάνω όρων αποτελεί βασική προϋπόθεση επίσκεψης στην Ιστοσελίδα μας.